Teknik

Vunnit tre mobiler på ett halvår

Har det senaste halvåret (extremt sjukt nog) vunnit tre mobiler av märket Huawei. Honor 9, Mate 10 Pro och P20 Pro. Hur? Varför? Ska sammanfatta mig kort.

I höstas hade Huawei Sverige en tävling på instagram. Man skulle lägga ut porträtt och tagga dem, för möjligheten att få foto på sig på Arlanda.
Jag såg tävlingen, men tänkte inte delta pga deltar aldrig i tävlingar på internet.
Men så skrev Huawei DM till mig och tipsade om tävlingen och att jag borde delta.
Så jag la upp en selfie, taggade dem och någon vecka senare vann jag. Fick hem en Honor 9 för att ta foton och skicka in som skulle hänga på Arlanda.

Någon vecka senare skulle Huawei Mate 10 Pro släppas.
Jag öppnade Google Now på min dåvarande mobil för att googla efter något. Då fanns det där artiklar som Google tror jag vill läsa. En med rubriken ”Vill du testa Huawei Mate 10 Pro?” och jag ba HELL YEAH!!!!
Det var mobil.se som sökte testpersoner. Jag fyllde i korta uppgifter om mig, vad jag använder en mobil till och vad de viktigaste är.
Någon timme senare mailade de mig och sa att jag blivit utvald. Skulle  använda mobilen en vecka, sedan skriva ca. 2000 tecken och i utbyte fick jag behålla mobilen.

Som om inte all denna tur vore nog, så vann jag nyss en Huawei P20 Pro. Som jag fick tre dagar innan den släpptes. Galet glad. Igen.
Den vann jag via en tävling på Facebook hos Webhallen. Som jag hittade och deltog i tack vare att någon taggade mig i kommentarerna där. Annars skulle jag aldrig sett den tävlingen.

Så..vi kan väl sammanfatta att jag har haft enorm jävla tur i att hitta, delta och vinna tre tävlingar där en ny mobil är vinsten.

Vad är det bästa ni vunnit i tävlingar online?

You Might Also Like