Djupa tankar Livet

Sömnlösa nätter, fulla med tankar om livet

I nättras kunde jag inte somna. Spenderade flera timmar, fram till halv fyra på morgonen, med att bara ligga i sängen och tänka på mitt liv. På saker jag gjort förr. Dåliga beslut jag fattat. Mest hur jag inte satt mig själv och mitt välmående som prio ett i mitt liv. Det borde vara det.

Borde sluta försöka vara alla till lags. Speciellt folk vars åsikter jag inte bryr mig om. Det är så enormt energikrävande att försöka göra alla nöjda, glada och att alla ska gilla en.

Har börjat sortera bort folk i mitt liv. Folk jag inte gillat. Varit irriterad på av olika anledningar. Men ändå försökt hålla god ton, bara för att jag inte vill de ska tycka likadant om mig.

Men varför detta stora behov av att folk jag inte gillar, ska gilla mig? Ska genast sluta med det. Borde bara flytta ut i en stuga i skogen snart och slippa umgås med folk.

You Might Also Like