Vardagslyx

Smygstartar semestern

Känns som om jag inte gjort något annat än att jobba senaste tiden. Vilket kanske är bra och onekligen behövligt eftersom CSN inte gillar att betala en på sommaren när det är lov. Denna vecka jobbar jag dock endast måndag till onsdag, som jag lyckats få ner till att bara jobba fem timmar varje dag. Alldeles lagom långa pass!

I söndags checkades det in på nya Downtown Camper by Scandic, precis bredvid Sergels. Och tror fan jag blev lite förälskad i detta hotell direkt. Riktigt snyggt inrett, fin utsikt från takpoolen, baren, fantastisk frukost och allt.

Även smått förälskad i dessa stora fönster. Skönt att sitta där (och ta selfies)

Testade även hur vattentålig mobilen är. Den har IP-67 och ska tåla ligga på en meters djup en halvtimme. Trots det var det läskigt att blöta den i två sekunder för att testa filma. Men det gick bra, den överlevde.

Deras spaavdelning The Nest.

Champagne i en takpool piggar upp vilken måndag som helst. Eller andra veckodagar med.

Ibland kan jag tycka att frukost på Scandic inte är så speciellt. Det funkar, har det man förväntar sig, men inget annat. Denna var jag dock riktigt nöjd med. Fanns många goda och bra alternativ, samt riktigt fint och bra ordnat. Ingen kaos, trots fullbokat hotell.

You Might Also Like