Vardag

Skedar en påse lösgodis 

Igår började jag må dåligt. Det eskalerade så fort under dagen att jag inte kunde jobba hela passet, utan var tvungen att åka till närakuten.

Där  visade det sig att jag hade 39° i feber och halsfluss. Fick några tabletter antibiotika av dem så jag skulle kunna åka hem direkt och vila. När jag väl var hemma var febern uppe i 39,4°. Jag sov iförd långärmad tröja, stickade strumpor och 3 täcken. När febern började sjunka under natten blev det onekligen svettigt. Men vaknade med en kroppstemperatur på 37°. Skönt att slippa febern åtminstone. Får så ont i hela kroppen av det. 

Nu är det bara en svullen hals och själva halsflussen som är ett problem. Har resa till Köpenhamn onsdag och torsdag denna vecka planerad. Vill inte ställa in. Men tänker att om febern är borta, så bör jag överleva en sådan kort resa? 

You Might Also Like