Livet Vardag

Så jävla mycket höstmys nu

Inledde denna dag med att få en liten hjärtattack och kliva upp på en halv sekund.
Ljudet av att någon ringer på dörren är bland det värsta jag vet. Jag visste att en från hyresrättsföreningen skulle komma. Men inte när jag sov.

Efter det tog jag drygt en timmes promenad innan frukost. Blir så orimligt lycklig av alla höstfärger och den gråa himlen. Det där med att bli deprimerad på hösten kan jag inte relatera till.

Sista 20 minuterna fick jag sällskap av en främmande kvinna som hade sett mig, stannat upp och väntat in mig. Att jag lyssnade på en podd och hon förstörde det va inte så farligt, hon var så trevlig och öppen. Fick reda på väldigt mycket om hennes liv. Vart hon hade jobbat, men 150 personer hade fått sparken och nu hade hon svårt att få jobb. Där och då tyckte jag synd om henne. Märktes att hon gillade att få prata om de svåra sakerna i sitt liv, så jag gick snällt där bredvid och lyssnade på den främmande kvinnan jag inte vet namnet på.

Nu sitter jag bara i soffan, låter Vänner rulla på TVn och stickar strumpor.

You Might Also Like