Dejtingliv Vardag

Prioriterar jobb före dejter

Ibland hamnar jag i sådana perioder då jag har hur mycket energi som helst och vill jobba alla dagar. Men det får man som tur är inte pga facket och regler om vila.

Men är ledigt väldigt lite nuförtiden, vilket kanske förstör mitt sociala liv en aning. Tog bort Tinder häromveckan för att jag inte hade tid eller ork att träffa någon ny människa. Blev trött på att främlingar skulle försöka tjata till sig en träff och säga “men du är väl ledig någon gång?!”. Ja, nästan. Men eftersom jag är ledig så sällan, prioriterar jag vänner och folk jag redan känner och gillar, före främlingar på internet. Och prioriterar framförallt extrapass på jobbet före en Tinderdejt.

Nog om mitt semitråkiga liv. Snart kommer syster och hennes sambo hem till mig och stannar tills på söndag. De ska mest roa sig själva, ta över min säng och förvisa mig till soffan, och äta brunch med mig på söndag.

You Might Also Like