Fotografering

Långhelg hemma

För drygt tre veckor sedan fick jag en kallelse att jag måndagen den 15 oktober skulle till lasarettet och om vi säger såhär, det kunde ju inte varit en bättre helg att åka hem till Gotland. Sommarvärme under hela mitt besök.

Efter skolan i fredags åkte jag med båten till Visby. Perfekt att sitta och redigera foton från familjefotograferingen i torsdags. Annars är jag inget större fan av den där båten ändå..

Lördagen blev ett besök i svettigt varmt Visby. Lunch med syster, Maja och lilla glada Samuel. Syster drog sedan iväg på en föreläsning, då gick vi andra runt i Visby innerstad, fotade och fikade. Kändes så märkligt att glida runt i tunn tröja och ändå svettas av värmen.

Söndagen var heldag med syster. Vi förberedde frukost, åkte iväg och gick runt vid Strömma i Stånga. Dock var det skugga vid parkbänkarna där, så vi åkte hem till henne och åt frukost i trädgården istället.

I burken är det:
Tina en stor näve av jordgubbar. Mixa tillsammans med en mogen banan och en skvätt mjölk. Blanda ner en deciliter havregryn och 0.25 deciliter chiafrön. Låt stå över natten.
Toppa med blandade nötter, en klick jordnötssmör eller färska frukter och bär.

På eftermiddagen bar det av till Lojsta, för lite mer fotografering, kaffe på en solig brygga och fruktsallad.

Får väl avsluta med en liten selfie – efter så många foton på andra människor.
Idag måndag så blev det ett besök hemma hos morföräldrarna innan jag åkte till lasarettet. Det gick väl som vanligt där. Lite mer blod än vanligt kanske..

You Might Also Like