Djupa tankar Livet

Jag ville inte dö, jag ville bara inte leva med min kropp

Under tonåren avskydde jag min kropp. Jag avskydde min kropp så pass mycket att jag nästan dagligen tänkte på självmord. Så starkt var mitt hat mot min egna kropp. Bara tanken att någon skulle se min kropp var jobbig. Omklädningsrum kändes mer som tortyrkammare.

Jag var oskuld tills jag var 20 år gammal. Aldrig vågat visa min kropp för någon man innan dess. Sedan släppte något. Jag insåg att män gillade min kropp. Att min kropp var fin för somliga. Att min kropp dög.

Den bekräftelsen gjorde underverk för mig mentalt. Men utvecklades snabbt till ett lättare sexberoende. Ville hela tiden ligga med någon ny. Få bekräftelse från någon ny man. Höra från en till att jag var vacker. Brydde mig aldrig om att lära känna någon. Spelade intresserad av dem tills jag fått ligga. Sedan var jag nöjd och ville inte ha något mer med de männen att göra.

Jag var oftast nöjd och tillfredsställd just den kvällen jag var med någon. Kändes oftast som en vinst när jag fått ligga med någon ny. Men dagen efter kände jag mig lika värdelös igen. Tog drygt två år av detta, med ständigt ha någon ny, innan jag insåg att jag inte mådde bra av det.

Kände aldrig att jag blev utnyttjad av männen. Kände mer att jag utnyttjade dem till att få bekräftelse och må bra. Kände att jag hade kontrollen över situationen just där och då. Men hade inte kontroll över livet alls. Fick övertala mig själv att sluta söka bekräftelse i sex. Sluta söka one night stands som inte betyder något.

Började i denna veva även lägga ut lättklädda foton på mig på internet för första gången. Bekräftelsen jag fick då var liknande jag fick vid sex. Att min kropp var fin. Att den inte var så värdelös att jag borde dö. Det är tack vare alla kommentarer på dessa foton jag kan se det fina med min kropp. Tack vare detta jag slutade söka bekräftelse i sex. Nu har jag bara sex för att jag vill och gillar det. Inte för att få bekräftelse och må bra för stunden. Mår således så mycket bättre dagen efter med. Mår bättre varje dag nu.

Jag gillar att fotografera min kropp och jag älskar att visa upp de fotona på internet. Mår bra över det. Känner inte att jag har något att skämmas över. Varken över vad jag gjort förr eller gör nu.

Så mycket tid jag förr spenderade med att avsky min kropp, spenderar jag nu med att avguda den.

You Might Also Like