Dejtingliv Livet

Jag gillar dejter med en sluttid

När jag ska träffa någon ny människa och är osäker på om jag kommer gilla hen eller ens vara bekväm i hens närvaro, så gillar jag att ha en sluttid på träffen.

Det kan vara så enkelt som att planera in en dejt en timme innan jag bestämt träff med en vän. Gillar jag inte främlingen, så är det inte så lång tid jag behöver stå ut. Eller försöka komma på sätt att snyggt avsluta dejten. För mig är det en enorm lättnad. Kan lättare slappna av och vara mig själv då.

Brukar även oftast träffa folk innan jobbet. Då har jag en bra anledning att gå därifrån.

Om jag sedan fick ett bra intryck och vill ses igen, är det inga problem. Men får ångestkänslor av att avsätta en hel dag eller kväll åt en totalt främmande människa.

Har senaste åren haft flertalet sådana möten. Någon kortare träff, har sedan umgåtts med en vän eller jobbat, och efteråt träffat hen igen. Då hinner jag skaffa mig ett första intryck och under några timmar bestämma mig för om jag vill ses igen. Föredrar detta så mycket mer än en dejt på kvällen under tryckt stämning om man ska gå hem tillsammans eller ej.

You Might Also Like