Resor

Inför fotbollsresan

Detta blir första inlägget här på 1,5 månader. Det var inte meningen. Har senaste tre veckorna hunnit avsluta mitt första skolår, varit i Göteborg tre dagar och sett Foo Fighters, och sedan Gotland fyra dagar. Men nu redo för nästa lilla tripp.

Det är nämligen så att jag vunnit en fotbollsresa av Huawei till Sotji för att se Sverige – Tyskland spela i Fotbolls-VM. En resa för två personer, till ett värde av 80 000kr. HUR COOLT ÄR INTE DETTA?!

Denna resa har hela tiden känts så långt borta, att jag inte hunnit bli nervös eller något. Men så drog fotbollen igång och satan så pepp jag blev inför denna resa.

Vi har fått ett schema för denna resa som ser ut såhär. Kort och intensivt!

Eftersom vi ska mötas upp på Arlanda 6.25, så har jag och syster valt att köpa en hotellnatt på Clarion Arlanda. Då blir det ”sovmorgon” och hotellfrukost, istället för att kliva upp äckligt tidigt och åka dit.

När det kommer till packning så var min Svensson-tröja given. Enda fotbollströjan jag äger. Men sen så insåg jag igår (bra framförhållning) att det kanske är kul att ha fotbollströja hela resan, så man blir en i gänget. Det är ju trots allt en fotbollsresa till VM.

Så igår droppa jag införbi Intersport och köpte en officiell fotbollströja! Med eget tryck. Det känns som ett fint minne från allt detta.
FREAKFABRIK 13. 

Men nu ska jag ta och packa klart, dra och jobba 11-20, sedan möta upp syster som åker upp från Gotland och ut till Arlanda.

You Might Also Like