Fotografering

Helgen i bilder

Denna helg har varit en av de bästa på länge. Igår åkte jag hem till Maja i några timmar. Bakade äppelpaj, gick runt i skogen och plockade svamp och mestadels bara pratade om allt. Så härligt att ha människor i sin närhet man kan prata och berätta allt för och som inte dömer en. Utan mer säger ”så länge du tycker att det känns bra – kör på!”

På kvällen blev det sedan kräftskriva och äta massa goda ostar och annat gott.

Denna dag inleddes med att igen vakna först av alla. Gå ut och rasta hunden och fota soluppgången. Körde sedan ut till ett bageri i När och köpte frallor, för att sedan åka hem till syster och hennes sambo och äta långfrukost.

På förmiddagen så kom morföräldrarna hem till föräldrarna, så då blev det att åka tillbaka hem hit, äta äppelpaj idag igen och prata lite med mormor och morfar.

Sedan behövdes det en promenad efter bara ätit hela dagen. Så jag och syster tog med hunden och åkte till kulturstigen i Lye & Stånga, vid Strömma ån.  Vi var där i somras med, men då var det väldigt uttorkat, helt annorlunda nu. Så sinnessjukt mycket vatten överallt. Så valet av sneakers var kanske inte så bra i all lera..

You Might Also Like