Livet Mat

Dagens planer krossades ljuvligt

När jag vaknade upp för tidigt denna morgon, såg snöstormen ute och fick näsblod, tänkte jag att jag inte skulle gå ut idag. Tänkte börja se serien Fleabag en kollega tipsat om. Men sedan skrev en kollega och undrade om jag ville ta en promenad och äta hot pot.
Ovetandes om hur kallt det faktiskt var gick jag med på det.

Hot pot. Tydligen något kinesiskt. En gryta i mitten. En stark sida och en svagare halva. Lägga i saker och låta de koka. Blanda ihop sin egen dippsås. Mysigt, gott och värmande. Trevligt att sitta en lång stund och lägga i saker i grytan efterhand.

Sedan ut i kylan. Stockholm va olidligt kallt idag. Men som tur är finns Espresso House. Och sedan Bishops på Vasagatan. Där det blev några öl med kollegan, vän och hans vän, innan jag köpte med mig sushi och drog hem.

You Might Also Like