Mat

52 öt-timmar på en månad

I 3 månader pluggade jag 50% och jobbade 75%. För en månad sedan gick jag tillbaka att jobba heltid och ja, en aning mer. Har senaste månaden dragit in 52 övertidstimmar. Varför? För att jag orkar och kan. Borde börja spara mer pengar och sluta slösa så mycket på att äta och dricka ute hela tiden.

Har även den senaste tiden börjat sakna att ha en ”riktig” kamera. Sålde min Nikon D800 förra hösten och inte ångrat en sekund, men känner nu att min Canon g5x inte gör mig helt tillfredsställd heller. Så kanske spara ihop till en ny kamera? Så jag har något att roa mig med på mina lediga dagar.

Hur som haver, idag var jag ledig. En dag. Sedan jobb igen. Då kände jag för att skämma bort mig själv med en god och onyttig frukost. Amerikanska pannkakor, stekta i plättlägg så de blir runda och fina, bacon, lönnsirap, ananas och kaffe. Älskar mig själv för denna frukost. Jag var värd det.

I övrigt har jag idag bara legat på soffan och utnyttjat Netflix.

You Might Also Like