Samarbete

16 miljoner färger i hemmet

Det tog alldeles för många år innan jag gjorde något vettigt med min balkong – men i år var året då jag shoppade loss! Eller ja, ett stort paket från Philips bidrog även rejält till mysstämningen där ute. Tack vare ett samarbete med dem så fick jag hem tre underbara saker. Vi kan börja att snacka om ljusslingan lite. Det är en 5m lång ljusslinga jag kan styra med mobilen! Gissa om tekniknörden inom mig är lycklig över det. Att det sedan finns 16 miljoner färger att välja på är inte fy skam heller, så jag kommer åtminstone aldrig tröttna på ljuset från den!

Denna ljusslinga får i vinter dock pimpa mitt vardagsrum istället. Den ligger längsmed hela ryggstödet på soffan och ger en skön belysning upp mot väggen.

Den andra produkten jag fick hem var deras Hue Go, som är det halva klotet som står på pallen. Den styrs även den via mobilen! Men får nuförtiden fungera som min behagliga väckarklocka. Eftersom jag är väldigt känslig mot ljus när jag sover, är det skönt när denna dimrar upp till full styrka på 20 minuter och att vakna av det.

Sist och även minst, fick jag deras Brygga som kopplas till routern och gör att jag kan styra de övriga produkterna med appen i mobilen. Även när jag inte är hemma. Vad det ska vara bra för? Mysigt att ha det tänt när jag kommer hem på kvällen.

Oväntat lätt det gick att vänja sig med att styra belysningen över mobilen. Styrka och färgen. Nu vill jag ju ha deras glödlampor i alla rum!